Permís deure inexcusable majors 60a

UGTPRESONS t’informa que Funció Pública ha elaborat una restrictiva nota que de facto impedeix que els treballadors majors de 60 anys, col.lectiu vulnerable al contagi reconegut per les autoritats sanitàries, puguin accedir a un permís de deure inexcusable de caràcte personal, tal i com UGTPRESONS hem demanat.

Accedeix a la Nota de Funció Pública obrint el següent PDF:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca