Videoconferència amb el Grup Parlamentari de Ciutadans

UGTPRESONS hem mantingut aquest matí una videoconferència amb la líder del Grup de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldan, i amb les diputades del mateix grup Carmen de Rivera, Maria Valle, Munia Fernandez i el diputat Manuel Rodriguez.

L’objectiu de la reunió era detallar l’actual escenari laboral que tenim i la nefasta gestió de la crisi que està fent l’Administració Penitenciària, a més de demanar el recolzament del seu Grup i la seva intervenció per exigir responsabilitats a la Consellera de Justícia en seu parlamentària.

UGTPRESONS hem traslladat al Grup de Ciutadans que l’Administració Penitenciària menteix constantment, sobretot quan afirma que tenim EPI’s i que se’ns fan proves de diagnosi, i hem denunciat el tracte indigne que ens està dispensant quan diu que “reconeix el nostre esforç i sacrifici” però a la vegada ens nega la recuperació de mesures que teníem reconegudes anys enrere.

UGTPRESONS hem detallat els punts següents i hem demanat la seva col·laboració per exigir a la Consellera de Justícia a:

  1. Que es facin proves PCR amb urgència a tots els professionals penitenciaris, o en el seu defecte, Test de Diagnosi Ràpida. També als 398 companys que estan de baixa laboral per situacions derivades del COVID 19 i no poden reincorporar-se fins que no es descarti un possible contagi.
  2. Que es doti d’elements de protecció a tots els professionals. En aquest punt hem posat com exemple de les mentides del Secretari de Mesures que mentre diu que tothom té equips de protecció a Quatre Camins només hi ha 7 EPI’s complerts per personal NO sanitari.
  3. Que s’incorpori als 117 integrants de la Borsa de Treball que es troben sense contractar, i més quan tenim a data d’avui 954 baixes laborals i 442 treballadors de permís per deure inexcusable, el 30% de la plantilla.

A banda d’aquests punts, UGTPRESONS hem denunciat els gravíssims i multitudinaris incidents que s’estan produint a molts centres, l’últim a Puig de les Basses, i la política de negar la realitat i enganyar l’opinió pública del Departament de Justícia negant sistemàticament que existeixin.

També hem volgut desmuntar la mentida del famós Hospital de Campanya que es van inventar en 5 minuts a Quatre Camins i hem denunciat l’estat insalubre en el que es troba.

Les Diputades han recollit totes les nostres denúncies i s’han compromès a interpel·lar a la Consellera de Justícia en la Comissió de Justícia que es farà dimarts.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca