Aprovat el Pla de Desconfinament dels Centres Penitenciaris

UGTPRESONS t’informa que el Comitè de Crisi ha aprovat el Pla de Desconfinament de Centres Penitenciaris, que contempla mesures que afecten al règim intern dels centres, però també que afecten a les condicions laborals de les treballadores i treballadors penitenciaris, concretament als nostres horaris.

UGTPRESONS portarem el document a la reunió d’aquest dimecres i defensarem que els horaris que estan fent els professionals d’interior, rehabilitació i oficines s’implementin de manera definitiva.

Accedeix al Pla de Desconfinament obrint el PDF:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca