Convocades 12 places en comissió de serveis

UGTPRESONS aconseguim que es pugui optar també a les resultes de GSI

Tal i com ja us vam avançar el passat diumenge, avui s’ha publicat el “concursillo” per ocupar en comissió de serveis les places que s’han anat generant al llarg dels últims mesos.

Finalment, seran 12 els llocs vacants que s’oferiran i no 11 com estava previst inicialment. Les places són les següents:

  • CP Brians 1: 2 GAMV i 1 GSI
  • CP Brians 2: 1 GSI
  • CP Ponent: 1 GSI i 2 GAMV
  • CP Quatre Camins: 1 GAMP
  • CP Puig de les Basses: 1 GAMP
  • CP Lledoners: 2 GAMV i 1 GSI

UGTPRESONS hem aconseguit també que es pugui optar als llocs de GSI que es generin en resultes pel moviment dels funcionaris que passin a ocupar un d’aquests 12 llocs, de manera que també podreu marcar totes les caselles de llocs de GSI que apareguin, indicant l’ordre de preferència de totes aquelles que us puguin interessar.  

Tot això malgrat la negativa inicial de l’Administració a permetre que també es pogués optar a les resultes que es generin perquè, deien, significaria un ingent treball que ara no podrien gestionar.

L’Administració ha estat, però, intransigent a incorporar amb caràcter general les places d’Àrea Mixta Vigilància o Prestacions que es generin en resultes pel moviment del propi “concursillo”, i aquestes s’oferiran en comissió de serveis només als funcionaris del centre on es generin.

Així mateix, t’informo que els participants en aquest procés conformaran un llistat ordenat per antiguitat que servirà per a la cobertura en comissió de serveis dels llocs vacants que es vagin produint fins el 31 de desembre de 2020, de manera que serà necessari participar en aquest procés i determinar alguna de les opcions (ja sigui entre els 12 llocs ofertats o les resultes que es poden produir) per poder accedir a un lloc en comissió de serveis fins el final d’any.

Per últim informar-vos, que el canvi al nou lloc de treball està previst que es produeixi el proper 1 de juny.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca