Noves vacants estructurals per als interins

Prèviament s’oferiran en Comissió de Serveis als funcionaris

L’Acord de Borsa de Treball que UGTPRESONS vam signar juntament amb Catac, Csc i Csif, i al qual Ccoo va decidir incomprensiblement no adherir-se, havia de ser un instrument transparent amb unes regles clares que permetessin escollir als seus integrants els àmbits territorials i funcionals on volen treballar, així com una eina que possibilités la mobilitat dels centenars d’interins que l’integren.

L’objectiu prioritari d’UGTPRESONS sempre ha estat la de situar en vacants estructurals al 100% dels 772 companys i companyes interines que formen part de la Borsa, propòsit que hem anat aconseguint paulatinament des de la signatura de l’Acord de Borsa de Treball i que fa que, hores d’ara, pràcticament el 90% ja estigui ocupant-les.

És per això que, en el marc dels acords presos l’11 de febrer d’aquest any, i per possibilitar de nou la mobilitat als gairebé 700 interins que ocupen actualment un lloc estructural, s’ha obert un termini d’1 setmana per a que aquells que ho desitgin modifiquin la plantilla que van omplir el passat mes d’agost i puguin renunciar a la seva vacant estructural sense cap penalització i optar a una altra més adequada a les seves necessitats actuals.

Només els interins que vulguin renunciar a la seva vacant estructural ha d’omplir la plantilla i com a màxim fins el dia 18 de maig a les 12:00 hores a l’adreça de correu borsatecnicsespecialistes.justicia@gencat.cat

Cal tenir en compte que aquestes vacants estructurals que s’han anat generant en els darrers mesos, i de les que UGTPRESONS ja hem demanat relació detallada, s’oferiran prèviament en comissió de serveis al personal de carrera i seran els forats que aquests provoquin un cop es moguin els que s’oferiran als interins que manifestin la seva voluntat de canviar de vacant estructural.

Un cop situats en les noves vacants tant els funcionaris de carrera com els interins que es vulguin moure, les vacants produïdes s’oferiran al 10% de companys i companyes interines que es troben ocupant llocs en substitució o reforç sempre en base als àmbits territorials i funcionals que van triar a les plantilles.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca