Borsa de Treball

Aquest matí hem celebrat una reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Borsa de Treball que està integrat per UGTPRESONS, csif, catac i csc.

Propera obertura d’un nou procés de la Borsa de Reforços

UGTPRESONS hem reiterat la necessitat de contractar més personal per pal·liar el dèficit de plantilla que hi ha als centres i que ve provocat principalment per l’estabilització en unes xifres molt elevades del nombre de baixes que tenim.

A més l’inici del període d’estiu i el fet que el personal ja comença a gaudir de les seves vacances, ja que necessita urgentment desconnectar d’uns mesos intensius de treball sense descans, fa que la manca de personal s’evidenciï encara més.

I si a tot això sumem el fet que actualment la Borsa de Treball es troba esgotada i que els 74 integrants de la nova Borsa de Reforç que vam decidir crear amb caràcter d’urgència el passat mes de març també es troben treballant, doncs la necessitat d’obrir la Borsa per incorporar nou personal és més que evident.

Per això UGTPRESONS hem exigit l’obertura d’una nova Borsa de Reforços i Substitucions i que es publiqui un nou procés en el que puguin participar nous aspirants que compleixin amb els requisits que s’estableixin.

Finalment UGTPRESONS hem aconseguit el compromís de l’Administració de convocar amb caràcter d’urgència una reunió específica per pactar les bases d’un nou procés de Borsa per ocupar llocs de Reforç i Substitucions, que es convocarà properament.

Informació dels interins que han optat a renunciar a vacants

Finalment han estat 62 els interins que van optar per renunciar a la vacant estructural que estaven ocupant per accedir a una de nova.

D’aquests, 23 ja van optar a un canvi de vacant el passat mes d’agost quan vam donar la primera opció de mobilitat als interins, dels quals 12 ho van aconseguir.

UGTPRESONS hem demanat detall de les vacants estructurals que s’oferiran a aquests interins, però com l’administració encara no ha pogut resoldre el “concursillo” de comissions de serveis de funcionaris, i és d’aquest procés d’on s’extrauran les vacants que podran ocupar els interins, doncs encara no ens les poden proporcionar.

Renovació dels interins que finalitzen contracte el 30 de juny

UGTPRESONS hem demanat que les renovacions que es produeixin un cop finalitzi aquest mes de juny s’allarguin fins el 30 de setembre ja que amb seguretat serà necessari que tots continuïn.

Malauradament l’Administració s’ha mantingut en el seu discurs econòmic de que pressupostàriament no ho poden fer i que la Intervenció ara només els permet renovacions mes a mes.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca