Demanem al SG recuperar el gaudiment de tots els premisos

Ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures Penals, Amand Calderó, per reclamar la derogació de les parts més restrictives de la Instrucció 4/2020 que estan relacionades amb el gaudiment de permisos, i recuperar el gaudiment de tots els permisos que recull la normativa actual, sense cap excepció.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca