Publicada la Resolució del Concurs de Comandaments CPPB

UGTPRESONS continuem exigint la cobertura efectiva dels 46 llocs de Cap d’Unitat previstos a la convocatòria

Avui s’ha publicat l’Acord de la Junta de Mèrits i Capacitats per a la provisió de 46 llocs de cap d’Unitat del CP Puig de les Basses, que aprova i fa pública la proposta definitiva de resolució del concurs i dona compliment a les sentències del Tribunal de Justícia de Catalunya núm. 812/2017 i 24/2018.

UGTPRESONS portàvem exigint la resolució d’aquest concurs des del moment en que el TSJ va dictar les citades sentències, i sempre advertint que aquesta proposta definitiva havia de suposar el nomenament efectiu de 46 nous caps d’Unitat.

I ja ho vam advertir l’any 2018 quan informàvem que “Sense entrar a valorar el que ha suposat pel concurs la judicialització d’un procés que es va resoldre de manera definitiva el 2012 i els perjudicis que ha causat per a aquells que van ser nomenats amb caràcter definitiu i després van “perdre” el seu lloc de treballUGTPRESONS volem deixar clar que la Junta de Mèrits del Concurs haurà de nomenar ara a 46 Caps d’Unitat, en lloc dels 27 que van ser nomenats el 2016”.

Finalment avui, i després de gairebé una dècada de lluita, d’incompliments i retards interessats per part de l’Administració, s’ha fet justícia i es rescabala el greuge que ha suposat per a molts companys el fet d’haver estat nomenats de manera provisional durant anys i de forma gratuïta.

Sorprenentment l’acord publicat nomena, però, a candidats que es van presentar al concurs l’any 2010 i que ara, o estan jubilats o, malauradament, han mort, de manera que no es compleix amb les bases del concurs que obliga al nomenament definitiu dels 46 Caps d’Unitat.

Per això UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb el Departament de Justícia exigint que es donin ordres a la Junta de Mèrits del concurs per a que faci una nova proposta de resolució del concurs i que es nomeni a 46 candidats que estiguin actualment en actiu a centres penitenciaris catalans.

No fer-ho podria suposar incórrer en un tipus delictiu de prevaricació.

En cas que no sigui així, UGTPRESONS posarem els nostres Serveis Jurídics a disposició dels nostres afiliats i afiliades que resultin perjudicats.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca