Reunió amb la Direcció

Assisteixen per part de la direcció la Directora, el Subdirector de Règim Interior i el Gerent. Per la part social, els sindicats UGTPRESONS, Catac, CCOO, Csif i Acaip.

La direcció ens informa que atès que entrem en fase 2, caldrà modificar alguns aspectes de l’organització del centre per tal d’adaptar-la a la nova situació.

Aviat s’establiran dos mòduls de sortides de permís: MR7 i MR8, per agrupar els 150 / 170 interns que surten i minimitzar així contactes amb la resta de població. Aquests interns no es podran relacionar amb altres mòduls, tindran reservades destinacions com són comunicacions, paqueteria, manteniment exterior, etc. Es planteja també la possibilitat que el MR13 i el MR14 passin a ser unitats per a interns amb destinacions.

Comunicacions

A partir del dimarts dia 9 es reactiven les comunicacions vis a vis. Això implica un canvi en els horaris habituals per aquest tipus de comunicació que ja han estat previstos, juntament amb una revisió de la normativa de comunicacions segons la darrera Ordre de Direcció 5/2020.

Material de seguretat

El centre compta amb 150 granotes de protecció ubicades a: Infermeria, DERT i Prefectura. Ingressos i DAE tenen mascaretes FFP2 i quirúrgiques, però no granotes. La direcció té reservats guants de nitril i 750 mascaretes FFP2 per a possibles emergències.

Tractament i oficines

La direcció ens informa que de l’1 al 15 de juny s’ha de fer una valoració de la redistribució d’espais per a la reincorporació a l’horari 100% presencial. Cada professional ha de disposar de 4 m². S’ha realitzat la revisió de despatxos, tots compleixen els requisits excepte un despatx de tractament, fet que se solucionarà traslladant la taula de la Cap de programes al despatx d’un altre cap on hi ha espai suficient. Des d’UGTPRESONS vetllarem perquè aquests paràmetres es compleixin visitant els diferents departaments i revisant els protocols de seguretat.

Cada cap s’encarregarà d’organitzar la nova distribució mantenint la separació adient i ho traslladarà al Cap de manteniment i a la Tècnica de riscos laborals.

Escola

La reincorporació es farà des del 8 de juny fins al 19 de juliol.

Vacances

La direcció ens confirma que cada dia del mes de juny sol·licitat s’ha autoritzat.

Baixes i permisos

Actualment hi ha al centre 120 baixes per IT i 64 permisos per deure inexcusable.

Salut,

Secció sindical UGTPRESONS-BRIANS2

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca