Reunió amb l’Administració

L’administració nega qualsevol negociació per mantenir els horaris actuals

UGTPRESONS hem mantingut aquest matí una nova reunió amb els responsables de l’Administració penitenciària per fer seguiment de la gestió de la crisi sanitària.

HORARIS DE RÈGIM INTERIOR, REHABILITACIÓ I OFICINES

UGTPRESONS hem presentat aquest matí un escrit adreçat als tres Subdirectors competents en matèria d’Oficines, Rehabilitació i Règim Interior, demanant el manteniment i consolidació dels actuals horaris, la possibilitat que aquests puguin coexistir amb els horaris que s’estaven realitzant abans de la crisi sanitària, i la convocatòria d’una reunió específica per tractar el tema.

UGTPRESONS hem manifestat que els horaris que actualment realitzen els professionals de les tres àrees de treball s’han demostrat vàlids i eficients i ajustats als paràmetres que aconsellen les autoritats sanitàries i les instruccions de la pròpia Funció Pública.

En relació a l’horari 2×6 d’Interior sol·licitaríem que es tornés a repetir la votació que es va realitzar a cada centre, ja que aquesta es va fer en un context temporal determinat que ara, si finalment es decidís el manteniment d’aquesta opció horària, requeriria d’una nova consulta a la plantilla.

L’Administració ha manifestat que els actuals horaris formen part de les mesures excepcionals que es van implementar temporalment per donar resposta a una situació de crisi i que ara, un cop es va normalitzant la situació, no podran continuar.

Al que sí s’han compromès és a obrir un debat dels horaris amb caràcter previ a la negociació d’un nou Acord de Condicions Laborals i que les possibles modificacions horàries s’han d’emmarcar en el context d’aquesta negociació.

UGTPRESONS considerem que prendre una decisió unilateral com aquesta, i que sembla definitiva, demostra una manca de respecte total als treballadors i als seus representants legals, i més quan es pren sense ni valorar el document que hem presentat i sense debatre-ho en una reunió específica i escoltar els nostres arguments.

Malauradament UGTPRESONS ens hem quedat LITERALMENT SOLS defensant aquesta possibilitat i hem trobat a faltar el recolzament exprés i ferm de la resta de sindicats, cosa que aplana el camí a l’Administració.

Finalment l’Administració ha tornat a confirmar que la tornada al que ells diuen “normalitat horària” està prevista per al dilluns vinent per al personal d’oficines i per al 29 de juny per al de rehabilitació, això sí, sempre previ estudi dels riscos que hi pugui haver i que es pugui garantir la distància de seguretat entre treballadors.

UGTPRESONS hem demanat que s’ajorni qualsevol intent de retorn als horaris anteriors fins que no tinguem la reunió monogràfica que hem reclamat, i hem advertit que continuarem insistint en la defensa d’aquests horaris i el manteniment de la modalitat del teletreball com faran milers de treballadors d’altres departaments.

GAUDIMENT DE VACANCES I DIES D’AP I COMPENSACIÓ DE FESTIUS

UGTPRESONS hem tornat a denunciar determinades pràctiques que s’estan produint a alguns centres que impossibiliten que els treballadors puguin programar-se amb antelació el gaudiment dels seus dies, ja que fins el dia d’abans no s’autoritzen.

També hem exigit una solució al fet que s’està produint al centre de Quatre Camins on unilateralment es transformen les peticions de dies d’assumptes personals o de compensació de festius en dies de vacances, cosa que és il·legal, ja que el treballador és lliure de demanar el dia que pot gaudir en el concepte que vulgui.

L’Administració ha manifestat que ho miraran i donaran resposta.

CONTRACTACIÓ DE NOU PERSONAL

UGTPRESONS hem reiterat la necessitat de contractactació de més personal ja que el nombre de baixes s’ha tornat a incrementar, estabilitzant-se en unes xifres bastant altes, i que s’inicia el període d’estiu i el personal començarà a gaudir de les seves vacances.

UGTPRESONS considerem que s’ha de poder incorporar més personal a la Borsa de Treball, vist que de nou s’està esgotant el personal que tenim ara mateix a l’espera de ser contractat, i hem demanat una reunió específica per tractar la forma en que s’han de produir aquestes incorporacions.

L’Administració ens ha informat que a banda d’haver renovat tots els interins que van finalitzar contracte el passat 31 de maig, ha incorporat 34 reforços extres. També ha reconegut que molt probablement serà necessari contractar més personal i que hores d’ara s’ha tornat a esgotar la Borsa, per això, convocarà una reunió urgentment.

DIVERSOS TEMES

Reincorporació del personal als Centres Oberts.
Es manté la reincorporació paulatina dels companys que van ser traslladats de manera forçosa als centres ordinaris en paral·lel amb les valoracions que s’estan fent als interns en 86.4, que hauran de reingressar a aquests centres.

Informació de les proves PCR dels interns.
S’han fet més de 5.000 proves als interns de les quals un 95% han donat resultat negatiu i només el 0,77% positiu. El 3,14% són “no concloents” i d’aquests, un cop repetides les proves, el 100% han donat negatiu. Les dècimes restants corresponen a resultats invàlids o buits.

Videotrucades dels interns.
Aquest sistema es quedarà definitivament amb nosaltres i s’està treballant en un protocol i revisant la circular de comunicacions. El que no es podrà garantir és que tots els centres puguin funcionar d’idèntica manera, ateses les diferents infraestructures que tenen.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca