Publicat el concurs d’Educadors

L’Administració penitenciària decideix no protegir els seus interins

Avui s’ha publicat al DOGC la Resolució JUS/1622/2020, de 6 de juliol, de convocatòria de concurs general de mèrits i capacitats per proveir llocs de treball del cos de diplomatura de la Generalitat de Catalunya, educació social, àmbit funcional d’execució penal (convocatòria de provisió núm. JU/001/2020).

Aquestes bases només fan que confirmar el nul interès que té el Departament de Justícia per protegir els seus treballadors interins, ja que, com ja va passar al concurs de trasllats del cos de psicòlegs, ha decidit no incloure un curs habilitador com a requisit per als educadors que participin des de llocs de treball de fora del nostre àmbit d’execució penal.

Per tant es multiplica el perill de cessament dels nostres companys interins i la dificultat d’una posterior recol·locació, ja que, en cas que “l’autopista” que ha decidit crear l’Administració fos aprofitada per educadors de carrera de d’altres departaments, aquests moviments no generarien “forats” al nostre àmbit sinó que els generarien a altres Departaments, com al de Benestar Social, i ja no dependria del Departament de Justícia la recol·locació dels interins que cessin.

UGTPRESONS hem demanat fins el darrer moment, l’última vegada a la reunió del passat divendres, que el Departament de Justícia posés dificultats als participants de fora del nostre àmbit d’execució penal, però malauradament ens vam quedar sols demanant el que per nosaltres havia de ser un requisit indispensable per poder participar.

UGTPRESONS exigirem i vetllarem per la recol·locació immediata de tots els companys interins que es vegin afectats per la resolució d’aquest concurs.

Pel que fa al desenvolupament del procés, els participants hauran de presentar la sol·licitud dins el termini de 15 dies hàbils a comptar a partir de demà 10 de juliol i podran escollir entre els 422 llocs vacants que s’ofereixen i les 82 resultes que es podrien generar en el mateix concurs.

Recordem que la relació de les places vacants que s’ofereixen també ha estat una petició expressa d’UGTPRESONS que l’administració ha acceptat, i que estan ordenades per antiguitat de l’interí que les ocupa actualment, de manera que si posem com exemple el CP Ponent, la vacant V304 seria el lloc ocupat per l’interí amb menys antiguitat al centre i la V312 seria el lloc ocupat per l’interí amb més antiguitat del centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca