Reunió amb la Direcció

Convocats els agents socials el passat dia 3 de juliol, se’ns notifica la renúncia de l’actual Gerent Sr. Eliseo per motius personals, amb data 20 de juliol. A partir d’aquesta data la gerència passarà a estar ocupada per l’actual sotsdirectora de tractament Sra. Alba, mentre que la nova sotsdirectora de tractament serà la Sra. Vicent.

Referent al gaudiment dels permisos i llicencies, tot i que a la reunió la direcció va confirmar que totes les sol.licituds fetes dins el termini establert i d’acord amb el quadrant, serien autoritzades, i que la resta, es valoraria en cada cas concret, ahir mateix el Secretari de Mesures Penals va signar una nova instrucció, la 5/2020, que deroga les anteriors. Això suposa l’aixecament de la suspensió del gaudiment dels permisos i llicencies i, per tant, la normalització del gaudiment de vacances, assumptes personals i compensació de festius, en les mateixes condicions d’abans de l’inici de la pandèmia, i conforme als acords vigents de condicions de treball del personal penitenciari.

Les hores de formació es podran gaudir fins a final danyUGTPRESONS com a representants de la plantilla estem demanant en l’àmbit Catalunya que s’allarguin el temps per a gaudir-les més enllà del mes de gener 2021.

UGTPRESONS posem de manifest el malestar que hi haentre la plantilla del centre, en aquests moments complicats que estem vivint, per l’escassa comunicació que hi ha per part de la Direcció. La Direcció ens manifesta que proposarà la creació d’una comissió de funcionaris, amb la Gerent que s’incorpora per temes de RRHH, per poder fer propostes la plantilla i millorar la comunicació.

Quant als horaris i canvis actuals, tant el dos i mig dels GAMV/P com el 2/6 dels GSI està previst que continuïn fins al 14 de setembre, tot i que no es descarta que es puguin perllongar. Des de la secció sindical d’UGTPRESONS continuem treballant perquè aquestes condicions estiguin vigents fins al final de la pandèmia, cal recordar que el problema de salut que va originar aquests canvis continua vigent i actiu, com així ho demostra el fet que hi ha territoris que tornen a estar confinats.

Els CUSI nomenats d’urgència tenen contracte fins al 31 d’octubre, sempre que no s’incorpori el Cap d’Unitat al que estaven substituint. La direcció utilitzarà el portal ATRI per qualsevol nomenament posterior. Recordem que UGTPRESONS ja vàrem presentar la corresponent queixa per la forma irregular en què s’havien concedit aquestes places.

A partir d’aquest mateix dilluns, els Recomptes es fan novament amb la porta oberta, a excepció del de les 7:30 hores que continuarà fent-se per la finestreta. La sortida dels funcionaris del mòdul continuarà sent esglaonada un cop s’hagi fet el recompte corresponent, però no es podrà abandonar el centre fins que el recompte total sigui correcte.

UGTPRESONS ens hem interessat per les accions que la direcció a pres pel que fa a la polèmica suscitada envers la publicació a la premsa de greus i falses acusacions formulades per l’entorn de l’intern CHOULLI Mohamed envers els companys i companyes del Departament Especial. Segons ens informa la direcció ha ofert a tots i cadascun dels implicats el seu suport i l’assessorament legal necessari mitjançant el departament de justícia. Des d’aquesta secció sindical ens volem adherir a aquest suport en vers tots els companys afectats, alhora que posem al seu abast el nostre assessorament si fos necessari.

Pel que fa a la situació actual de la plantilla, actualment el nombre de baixes i permisos per deure inexcusable ha disminuït considerablement, tenim 46 baixes mèdiques i 3 permisos, tanmateix, s’ha demanat que els reforços continuïn, això fa preveure que no hi haurà problemes a l’hora de gaudir dels dies durant el període estival.

Finalment, tots aquells funcionaris que vinguin des de llocs confinats, han de dur el certificat corresponent per poder justificar els desplaçaments, així com recordar que cal respectar totes les mesures de seguretat, tant el distanciament social com la higiene de mans i la utilització de la mascareta.

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca