Gràvissim incident videotrucades

Exigim treballar amb seguretat

Malauradament ja estem acostumats a estius calentets i haver de prestar servei en condicions molt complicades, però aquest any l’afectació de la pandèmia del coronavirus sumat a les nefastes decisions de la direcció del nostre centre està generant greus problemes al nostre centre.

I una prova és el greu incident d’aquesta tarda, quan el cap d’unitat del mòdul 3 estava fent-se càrrec de les video trucades ell sol, a la cel.la habilitada a la tercera planta del mòdul, i un intern amb antecedents de règim tancat, que demanava constantment el passi al mòdul 6 on ja va protagonitzar un incident que va comportar la regressió a primer grau, ha exigit insistentment fer una nova trucada i quan se li ha dit que ja havia exhaurit les d’aquesta setmana, ha tret una ganiveta de la butxaca i l’ha col·locat al coll del funcionari, amenaçant-lo de mort.

Afortunadament el greu incident s’ha pogut reconduir i el nostre company no ha patit cap lesió, tot i que podia haver passat una desgràcia, i l’intern ha estat traslladat en aïllament.

UGTPRESONS volem denunciar que l’actitud de la nostra direcció no fa més que desmotivar cada dia més la seva plantilla, ja que s’oblida de garantir la nostra seguretat mentre que està més pendent de restringir els nostres drets i de mirar com pot “rascar” personal aplicant restrictivament les instruccions que arriben de la Secretaria.

UGTPRESONS volem enviar tot el nostre recolzament al nostre company i manifestar-li la nostra solidaritat, i a la vegada exigim a la direcció del centre que prioritzi la nostra seguretat per davant de qualsevol cosa i, en cas de les videotrucades, que aquestes es facin en espais que garanteixin la integritat dels professionals que les gestionen i mai amb un únic treballador.

Salut i cuideu-vos!

Secció Sindical d’UGTPRESONS a Quatre Camins

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca