Exigim la renovació de tots els reforços

Sacrifici. Esforç. Implicació. Compromís.

Aquestes són les paraules que hem anat escoltant al llarg d’aquests complicadíssims mesos i que constantment repetien els responsables de la Secretaria de Mesures i del Departament de Justícia, alhora que reclamaven la nostra col·laboració.

I mentre ens demanaven això, suspenien la possibilitat de gaudir de vacances i dies d’assumptes propis i compensació de festius, suprimien els permisos per deure inexcusable i, al mateix temps, obrien la porta a la realització de serveis extraordinaris retribuïts, cosa que evidenciava (i encara ho fa ja que aquesta possibilitat encara està en vigor), la preocupant falta de personal que tenim.

I quina ha estat la resposta que hem donat? Doncs la de multiplicar-nos per 10 per poder garantir la cobertura d’uns serveis precaris, prioritzant la seguretat dels centres per davant fins i tot de la nostra salut i la de les nostres famílies.

I aquesta resposta també l’han donat, i amb escreix, els 97 companys i companyes que es van incorporar amb caràcter d’urgència el passat mes d’agost, que han ajudat a reforçar un servei precari i, alhora, han facilitat, i encara ho fan, que la resta poguéssim anar gaudint dels nostres dies i vacances.

I ara l’Administració posa en entredit la seva renovació, fent oïdes sordes a les necessitats que li traslladen les pròpies direccions dels centres i incomplint encara més la seva pròpia estimació de professionals necessaris per garantir el servei, que actualment, segons ells mateixos, té un dèficit de 139 professionals, que es veuria incrementat fins els 236 en cas de no renovar-los.

UGTPRESONS considerem que si ja és irresponsable mantenir un dèficit de 139 professionals, ho serà molt més si s’incrementa fins els 236.

Per això, ens hem adreçat a l’administració per exigir la renovació immediata de tots els companys i companyes que finalitzen contracte demà dimecres, així com la contractació de un mínim de 139 professionals més per tal de, almenys, cobrir les necessitats que la pròpia administració reconeix que hi ha.

Esperem que l’Administració reconsideri la seva postura i sigui coherent amb els seus propis estudis de necessitat de personal.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca