Exigim l’ampliació del termini de gaudiment de dies

UGTPRESONS ens hem adreçat per escrit al Secretari de Mesures Penals per demanar-li l’ampliació del termini per gaudir dels nostres dies d’assumptes propis i compensació de festius, mínim en el mateix nombre de dies que van estar suspesos per les instruccions publicades per motiu de l’actual crisis sanitària.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca