La direcció ajuda al descontrol

Lamentablement hem tornat a ser testimonis del descontrol e inseguretat a la que la direcció del nostre centre ens està portant per la mala gestió i manca de resposta regimental proporcionada als incidents que es produeixen.

Aquest cap de setmana s’han produït un seguit de codis de seguretat (0, 1, 2, vermell,… ) que de nou posen de manifest la inseguretat que estem vivint dia a dia, mentre la direcció, enlloc d’actuar aplicant el reglament penitenciari de manera dissuasòria, sembla que vulgui incentivar aquests tipus de successos per la falta de contundència a l’hora des sancionar algunes conductes. Per no parlar de la falta absoluta de recolzament als companys que dia a dia posen en risc la seva vida per treure el servei endavant.

Aquests dies pràcticament a cada mòdul i departament s’han anat succeint incidents que han alterat greument la seguretat del centre (Infermeria, Dones, Mr4, Mr2, DERT…) especialment en el mòdul 2 i 3 i al DERT on gràcies a la impecable actuació i professionalitat dels companys s’ha pogut reconduir situacions de gran risc potencial.

Com a exemples, en el mòdul 2 es va produir una baralla multitudinària, activant-se un codi 2, i més tard en el DERT, per la nit, un codi vermell on de nou els companys varen actuar ràpidament fent-se càrrec de la situació.

Aquestes situacions venen pràcticament totes relacionades pel trànsit de substàncies prohibides i també per la problemàtica que genera la dispensació de la medicació sense dissoldre, ja que això està provocant un altre “negoci” de “trapitxeo” que naturalment els interns no volen deixar escapar.

UGTPRESONS exigeix a la direcció que estigui a la altura del seu càrrec, protegeixi els seus treballadors i treballadores i sancioni aquestes conductes amb el rigor que mereixen. Ja és hora que comenci a canviar el rumb abans que sigui tard i les conseqüències nefastes.

UGTPRESONS felicitem als companys per la professionalitat, coratge i total entrega que demostren cada dia per treure el servei endavant malgrat la falta de recolzament per part de la direcció del nostre centre.

Així mateix desitgem una ràpida recuperació al company lesionat durant un dels incidents.

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Puig de les Basses

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca