Intervenció d’UGTPRESONS a ‘Els Matins’ de TV3

Featured Video Play Icon

UGTPresons: “Demanem que ens protegeixin i dotin de personal els centres”.

Ahir un pres de Brians 2 en va matar un altre a ganivetades, i un altre intern va ferir un funcionari. El portaveu del sindicat UGT, Xavier Martínez, denuncia la falta de personal i la inseguretat laboral als centres penitenciaris: “Falten 225 treballadors, som afortunats que aquestes situacions no es repeteixin més sovint.”

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca