Nou èxit jurídic d’UGTPRESONS

Aconseguim l’absolució de diversos companys en 2 procediments penals oberts

Novament el Serveis Jurídics d’UGTPRESONS han hagut de combatre en solitari dos noves denúncies d’entre les tantes que, de manera totalment infundada, acostumen a interposar alguns interns.

I diem que novament ja que, per enèsima vegada, la presència de l’Advocacia de la Generalitat ha brillat per la seva absència i no ha comparegut en els dos procediments oberts contra dos companys acusats falsament per part dels interns.

És lamentable que el Departament de Justícia “s’oblidi” de defensar i protegir els seus treballadors en via judicial i més quan, en l’exercici de les nostres funcions, hem de veure com contínuament som falsament denunciats i hem de passar el tràngol d’acudir a judici penal amb falses imputacions de comissions de delictes que podrien comportar penes de diversa índole.

El que tenim clar és que UGTPRESONS no deixarem mai sols als nostres afiliats i afiliades i als professionals penitenciaris davant les causes penals o disciplinàries que es puguin obrir i, per això, els nostres Serveis Jurídics hem acompanyat a aquests dos companys i hem aconseguit que:

  • El Jutjat núm. 2 de Martorell ABSOLGUI a un company de Brians 2 denunciat per agressió i al que es demanava un delicte de lesions previst a l’article 147.2 del Codi Penal.
  • El Jutjat núm. 1 de Granollers dictamini el SOBRESEÏMENT i ARXIU de les actuacions contra 3 companys de Quatre Camins, denunciats per un intern que els acusava de manipular i falsejar un parte informatiu d’un incident que havia protagonitzat prèviament l’intern.

UGTPRESONS fem una nova crida l’Administració Penitenciària a que defensi als professionals penitenciaris en tots els processos penals que s’obrin, a més d’exigir que abandonin d’una vegada l’actitud hipòcrita en la que es troben instal·lats, quan, mentre s’obliden voluntàriament de nosaltres en aquestes situacions, ens demanen la nostra implicació i sacrifici per superar el període sanitari tan difícil que estem vivint actualment.

UGTPRESONS volem recordar a tots els nostres afiliats i afiliades la importància de que ens traslladeu els procediments judicials en els que us veieu immersos amb la màxima celeritat, per així poder preparar la millor defensa possible.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca