El Comité de Crisi se’n riu a la nostra cara

Ens volen fer un pols i els hem de posar al seu lloc

Quan aquest dimarts el Comitè de Crisi de la Secretaria de Mesures Penals va prendre la decisió d’autoritzar la sortida esglaonada del personal de règim interior UGTPRESONS ja vam advertir que semblava decidida més per cobrir l’expedient davant d’exigències d’instàncies superiors que per criteris estrictament sanitaris i de protecció dels professionals.

UGTPRESONS enteníem que era una mesura absolutament secundària i mediocre i que amb l’actitud de l’Administració penitenciària d’una obstinació incomprensible a negar la realitat i de continuar mantenint que la situació actual no és suficientment greu com per autoritzar més mesures, només feia que posar en greu perill de contagi als treballadors i treballadores penitenciaris.

Però si pensàvem que els savis membres d’aquest Comitè no podien pensar en mesures més inútils doncs ens equivocaven, ja que amb les noves que van decidir ahir no només no solucionen el problema de reduir al màxim la mobilitat dels treballadors, concentrar horaris i crear grups reduïts de bombolla, sinó que el que aconsegueixen és empitjorar encara més els nostres horaris.

En concret les mesures decidides ahir, i que només tindran una vigència d’1 mes, són les següents:

Horaris Interior

  • “Possibilitat de fer canvis sense que en cap moment es puguin realitzar torns de 24 h. Seguides”. O sigui que molts GSI hauran de fer canvis en les seves jornades de lliurança i no enllaçar 24 hores seguides si ho volen fer voluntàriament. Perquè els Bombers o els sanitaris sí poden fer jornades maratonianes i els penitenciaris que voluntàriament vulguin no?
  • L’horari del 2 ½, per al personal de AM,  no es pot realitzar de manera sistemàtica sinó d’acord amb la regulació actual Instrucció 1/2012”. La gran presa de pèl. Decideixen una mesura que ja tenim. Ni tan sols donen l’opció de fer el 2 i ½ durant un únic mes!!!!
  • “Pel que fa a l’entrada i sortida esglaonada s’ha de tenir en compte que aquesta mesura no eximeix  de complir la jornada laboral i que compten amb els 15 minuts de tolerància”. Una altra barbaritat que obliga als treballadors dels sectors que poden sortir un cop fet el recompte del seu mòdul a completar igualment la jornada incorporant-se a les 7:15 o 14:15 hores i a retornar la resta de minuts no treballats.

Algun d’aquests savis pot argumentar de manera coherent els motius pels quals durant només 1 mes el personal GSI que voluntàriament vulgui no pot treballar 24 hores, o el d’Àrea Mixta no pot fer el 2 i ½ o no es poden fer jornades reduïdes adaptades a la sortida esglaonada?

I el disbarat continua a les àrees de rehabilitació i oficines.

Horaris de Rehabilitació i Oficines

  • “El personal de rehabilitació que presta serveis als centres de règim ordinari s’ha de distribuir per l’horari d’entrada al matí en intervals de mitja hora, entre les hores d’entrada següents: 7:30, 8:00 i 8:30. El personal que al seu horari tingui les 9:00 com hora d’inici de la franja de presència obligatòria, pot iniciar la seva jornada també a aquesta hora”.
  • “El personal de rehabilitació que presta servei a unitats de medi obert s’ha de distribuir entre les hores d’entrada de 7:00, 7:30 i 8:00 hores”.
  • Es mantenen les regulacions vigents d’horaris del personal, de manera que la primera opció d’horari d’entrada correspon a l’hora regulada d’inici de la jornada per a cada col·lectiu”.
  • “El personal d’oficines s’ha de distribuir per horari d’entrada al mati en intervals de mitja hora, entre  7:30, 8:00, 8:30 i 9:00”.
  • “La direcció dels centres ha de distribuir les hores d’entrada del personal entre les opcions indicades, assegurant que a cada interval horari no entra al centre més del 40% de la plantilla que ha de prestar servei”. 

En resum, que al personal de rehabilitació i oficines no només se’ls nega la distribució per grups i el teletreball, sinó que se’ls obliga a entrar a determinades hores fixes.

O sigui que si en una oficina o àrea de rehabilitació coincideix que el 80% dels treballadors van decidir en el seu moment entrar, per exemple, a les 7:30 hores, doncs els directors hauran de determinar que la meitat d’aquest 80% entri a les 8:00 o a les 8:30 hores, passant-se pel forro la seva conciliació familiar.

UGTPRESONS considerem que aquestes mesures només es poden prendre des de la ineptitud total o des de la “mala llet” i qualsevol de les dos opcions és d’una gravetat absoluta.

Per això hem exigit fa uns minuts al Secretari de Mesures una reunió urgent per poder dir-los a la cara el que pensem els professionals penitenciaris i per exigir la rectificació immediata d’aquestes mesures.

A banda UGTPRESONS fem una crida a TOTS les treballadores i treballadors penitenciaris a que “s’autoprotegeixin” ells mateixos dels perills que hi ha als centres (no cal dir com fer-ho), ja que aquesta “banda” d’experts només protegeixen les seves còmodes cadires i les seves escandaloses retribucions.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca