L’Administració es defensa atacant

UGTPRESONS acompanyarem i defensarem els nostres 4 companys afiliats del CP LLedoners

1.021 firmes.
1.021 companys i companyes que no tenen por a represàlies.
1.021 professionals que demanen amb noms i cognoms el cessament de tota la cúpula penitenciària.

I mentre la Consellera de Justícia ens convoca dilluns a una reunió urgent per “mediar” en la crisi que han provocat els responsables penitenciaris pel menyspreu constant al que ens sotmeten, aquests, enlloc d’actuar amb humilitat i intentar reconduir la crisi, han optat per la vella estratègia de “la millor defensa és un bon atac” i han preferit contraatacar l’ampli ressò mediàtic que ha tingut la recollida de firmes que UGTPRESONS vam impulsar, filtrant als mitjans de comunicació uns suposats fets ocorreguts al CP Lledoners que es troben en una fase inicial d’investigació.

Només els ha faltat identificar als 4 companys i sotmetre’ls a un lixament mediàtic.

Aquests són els responsables penitenciaris que tenim!!!! Uns responsables miserables que, enlloc de reconèixer els seus errors i treballar per trobar solucions, escullen atacar i desprestigiar públicament tots els professionals penitenciaris sense excepció.

UGTPRESONS creiem que la forma d’actuar d’aquesta administració és mesquina i no mereixen l’esforç i sacrifici que demostrem a diari tots els professionals penitenciaris.

UGTPRESONS pensem que tots els hem de donar una lliçó i, per això, fem una crida a que ningú concursi per ocupar els llocs de Cap de Serveis del CP Lledoners que l’administració penitenciària ha convocat per cobrir les vacants que han deixat els Caps de Serveis injustament separats del servei.

UGTPRESONS, com sempre hem fet, no deixarem sols ni un segon als 4 companys afiliats acusats i els acompanyarem amb els nostres serveis jurídics fins on calgui.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca