Publicada al DOGC l’oferta pública 2020

UGTPRESONS demanem la convocatòria del concurs de trasllats previ

Després que el passat dimarts el Govern de la Generalitat aprovés l’Oferta d’Ocupació Pública per a aquest 2020, avui s’ha produït el necessari tràmit de la seva publicació al DOGC, confirmant l’assignació de 255 places per al cos de Tècnics Especialistes, grup de Serveis Penitenciaris.

La distribució final d’aquestes places serà la següent:

  • Total de places: 232
  • Torn Lliure: 186
  • Torn de Promoció Interna: 46

Les places finals seran, com diem, de 255, ja que a les 232 places inicials se’ls ha d’afegir el 10% addicional que preveu el punt 5 de l’Oferta Pública.

Aclarir també que malgrat s’ofereixin 46 places pel torn de promoció interna, les que no s’ocupin per aquest torn s’afegirien al torn lliure, i tenint en compte que només tenim al nostre sistema un total de 18 companys i companyes auxiliars tècnics de carrera (14 ATSI i 4 ATAM), com a màxim seria aquest número, en cas que tots participessin i aprovessin, el que es restaria de les 255 places oferides.

UGTPRESONS ja ens hem posat en contacte amb els responsables del Departament de Justícia per iniciar la negociació de les bases d’aquesta oposició, però també per negociar les bases del concurs de trasllats que s’ha de resoldre amb caràcter previ a la resolució de l’oposició.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca