Reunió amb la Direcció

Des de la secció d’UGTPRESONS deL CP Lledoners, us volem informar de la reunió que hem tingut amb la directora del centre el 29 d’octubre del 2020 en la que hem tractat els següents temes:

Mascaretes al personal del centre

UGTPRESONS demana que es substitueixin les mascaretes de tela per unes de protecció FPP2 als funcionaris que realitzin els seu servei a Infermeria i Ingressos per ser els llocs de treball més sensibles a contagis per COVID-19. La Directora ens indica que amb les actuals mascaretes de tela els funcionaris ja estan prou protegits segons els protocols actuals, i, en cas que hagin d’estar en contacte amb un intern positiu o amb símptomes compatibles, aquests departaments disposen d’un romanent de mascaretes FPP2. També recalca que la quantitat de mascaretes FPP2 que disposa el centre i les possibilitats de reposició són limitades.

Anotació de les lliurances al SIPC amb suficient antelació

UGTPRESONS també proposa que s’incorpori al SIPC almenys amb 2 setmanes d’antelació les anotacions de les lliurances, ja que actualment es dóna el cas que una guàrdia de GSI pot acabar el seu últim dia de treball sense poder verificar les lliurances del següent cicle. La Directora es compromet a buscar recursos per evitar que es produeixi aquesta situació per tota la plantilla d’interior.

Lliurances pels reforços

UGTPRESONS sol·licitem que tots els funcionaris que han vingut com a reforços s’incloguin en subgrups perquè puguin organitzar-se les vacances amb la mateixa antelació que els funcionaris amb més antiguitat al centre. La Directora ens indica que degut a la situació de pandèmia que estem vivint actualment això no és possible.

Horari del dos i mig

UGTPRESONS exigeix prorrogar el 2,5 dels GAMs més enllà del gener de 2021, així com la possibilitat de que els CUSIs puguin gaudir-ho tal i com succeeix en altres centres. La Directora s’ha compromès a conèixer el criteri de la Secretaria General per aplicar el 2,5 als GAMs abans de prendre una decisió. Però, en canvi es nega a deixar fer el 2,5 als CUSIs perquè la normativa actual no li permet.

UGTPRESONS ha exigit mantenir el 33% de les lliurances pels CUSIs més enllà de gener de 2021 tal i com es va acordar amb l’anterior Directora. La Directora actual en aquest cas ens indica que negociarà una proposta dels CUSIs per poder fer el 33% sempre que es compleixi la normativa vigent.

Roba de reposició

UGTPRESONS ha expressat la queixa d’alguns funcionaris que han demanat roba a Gestió Econòmica i que no disposaven de certes talles. La Directora ens indica que en cas que no hi hagi alguna talla des de Gestió Econòmica es faran les gestions oportunes per trobar-la en d’altres centres.

Calçat adequat pel personal que fa servei a cuina

UGTPRESONS reclama calçat amb sola antilliscant pels funcionaris assignats a cuina, ja que sovint el terra d’aquest departament resulta perillós perquè es mulla amb aigua o greixos i rellisca. La Directora exposa que estudiarà la problemàtica i ens donarà una resposta.

Sortida esglaonada del personal

UGTPRESONS ha proposat que els funcionaris puguin sortir a partir del quart d’hora de marge que permet la normativa vigent sense tenir que esperar el recompte, i, així evitar acumulacions de persones al vestíbul on es fitxa. La Directora ens indica que hi ha una instrucció que indica que no es pot sortir del centre abans del recompte

Guixetes a la sala de descans

UGTPRESONS ha demanat la col·locació d’almenys 8 taquilles o prestatgeries a la Sala de Descans de Funcionaris per facilitar que cada guàrdia pugui guardar els estris que necessiten pel sopar del torn de nit. La Directora novament s’ha prestat a buscar una solució a aquesta problemàtica.

Us continuarem informant!!

Salut

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca