Reunió amb la Direcció

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS de CP Mas d’Enric us volem informar de la reunió mantinguda amb la direcció, Assisteixen per part de la direcció el Director. Per part de la part social UGTPRESONS,CCOO,CSIF i CATAC.

La direcció ens informa que el Mr-4 quedarà confinant durant 15 dies, resultat d’un positiu detectat a un intern en tornar de permís, la resta de PCR del mòdul han sortit negatives, tot i això es realitzarà un confinament preventiu.

Tots els professionals que estiguin de servei als mòduls confinats tindran a la seva disposició mascaretes ffp2 no caducades, pel que fa a la resta de companys, recordar que l’ús de la mascareta és obligatori en tot moment i que si a algú li falten les podeu trobar a prefectura i a gestió econòmica.

Canvis en els comandaments intermedis

El Cap de Serveis Kiko passa a ocupar la plaça de CUE, mentre que el CUE Miquel ocuparà provisionalment plaça de Cap de Serveis fins a la provisió de la plaça per ATRI.

Robatoris als vestuaris

Com sabeu s’han estat produint robatoris als vestuaris, especialment d’homes, sembla que hi ha una persona que podria estar implicada i que ja no tornarà a treballar al centre, no obstant això, recordar-vos a tots i totes que les guixetes no són segures en aquests moments, preferentment deixeu les pertinences als vehicles.

Recordar també que heu d’utilitzar la tarja per accedir al vostre vestidor, que no podeu accedir a la resta, i que els que tingueu la guixeta  forçada    haureu d’esperar  a finals de desembre que s’incorporarà el nou company de manteniment, llavors es repararan.

Què heu de fer si patiu novament un robatori?

Caldrà notificar via comunicat de fets al Cap de Servei i/o al Director, seguidament cal interposar denuncia davant el cos de Mossos d’Esquadra i precintar la guixeta.

La guixeta quedarà a disposició de Mossos per si volen fer qualsevol inspecció o prendre empremtes.

Confiem que aquests gravíssims episodis s’hagin acabat i no n’haguem de tornar-ne a parlar.

Des d’UGTPRESONS venim demanant fa temps que les guàrdies estiguin totes equiparades a 18 funcionaris, el motiu no és altre que equilibrar els serveis de nit i reforçar les guàrdies curtes, sembla que aquesta demanda lògica podria tirar endavant en breu, us en mantindrem informats.

Salut,

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric El Catllar

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca