Equiparació del Permís per Naixement o Adopció

Tal i com preveu el Reial decret llei 6/2019 que garanteix la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en l’ocupació, a partir de demà 1 de gener s’equiparà la durada del permís per naixement o adopció i cura del menor per als dos progenitors.

A partir de demà, doncs, el naixement del fill o adopció suspendrà el contracte de la mare biològica durant 16 setmanes, 6 setmanes de les quals obligatòries a continuació del part o de la resolució judicial per la qual es constitueix l’adopció.

L’altre progenitor, per al compliment dels deures de cura previstos a l’article 68 del Codi Civil, té dret a suspendre el seu contracte en cas de naixement o adopció de fill d’igual forma i durada que la mare, 16 setmanes, de les que 6 seran també d’obligat gaudiment immediatament després del part o de la resolució judicial per la qual es constitueix l’adopció.

La forma del gaudiment de les 10 setmanes restants les determinaran a voluntat els progenitors, i podrà ser de manera acumulada o interrompuda en períodes mínims setmanals, i sempre abans que el fill compleixi 12 mesos, en cas de part, o dins dels dotze mesos següents a la resolució judicial per la qual es constitueixi l’adopció o bé a la decisió administrativa de guarda amb finalitats d’adopció o d’acolliment.

Aquest dret es configura com individual de la persona treballadora sense que pugui transferir-se el seu exercici a l’altre progenitor, per tant a partir de demà 1 de gener de 2021, desapareix la possibilitat de cessió de la mare a favor del pare o un altre progenitor.

A més s’ampliaria aquest permís de 16 setmanes en els següents casos:

  • 1 setmana més per a cada progenitor, per cada fill/a, a partir del segon, en cas de naixement múltiple.
  • 1 setmana més per a cada progenitor en cas de discapacitat del fill.

La mare biològica pot anticipar l’exercici d’aquest dret fins a 4 setmanes abans de la data previsible de part.

En cas de defunció de fill/a, el període no es redueix tret que, es reincorporin al treball, finalitzades les 6 setmanes obligatòries posteriors al part.

Amb l’entrada en vigor d’aquesta equiparació en la durada del permís per naixement i adopció per a mares i pares, el dret es configura com un dret individual i intransferible i s’assoleix una de les més antigues reivindicacions en aquesta matèria.

Salut, cuideu-vos i bona entrada d’any!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca