Modificació de la Part General del temari (T.E)

Avui s’ha publicat al DOGC  la modificació de la Part General del temari per a la preparació de les oposicions del cos de Tècnics Especialistes i del cos d’Auxiliars Tècnics. Fent una lectura ràpida del nou temari i comparant-lo amb l’anterior podem dir que en relació als continguts hi ha pocs canvis. Dels 15 temes anteriors s’ha passat a 10 temes, en una nova ordenació dels items inclosos a cadascun d’ells.

S’han introduït alguns items nous, com els del Tema 1 “Bon Govern i transparència: concepte i principis” i “Drets relatius als mitjans electrònics”.

UGTPRESONS hem transmès el nostre desacord en el fet que aquestes modificacions s’han publicat sense el tràmit previ de discutir-les amb les organitzacions sindicals, una mostra més de la manca de voluntat negociadora de l’administració, i hem exigit de nou la constitució d’un Grup de Treball específic per negociar les bases tant de les oposicions com les del concurs de trasllats que s’ha de publicar amb caràcter previ.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca