Reunió amb la Direcció

Per part de la direcció acudeixen a la reunió director, sotsdirectora i gerent del centre. Per part de les organitzacions sindicals UGTPRESONS, CATAC-IAC i CCOO.

En primer lloc es fa una breu presentació de la nova direcció del centre per part del nou director, en la qual es fa manifest l’interès de l’equip directiu de buscar punts de col·laboració entre tots els professionals del centre per millorar el funcionament i bon ambient laboral d’aquest.

COVID 19

Les darreres actuacions han estat incorporar a diferents punts del centre dosificadors de gel hidrològic i marcar distàncies de seguretat a terra, per mantenir les distàncies entre interns en hores de màxima afluència.

Entre altres assumptes, la direcció intenta mantenir un nombre elevat d’interns en article 86.4, i que les cel·les siguin ocupades per un intern mentre duri la pandèmia, excepte les més grans, que podran ser ocupades per dos. Ens informa també que s’està fent un seguiment dels sistemes de regeneració d’aire, que es donaran més instruccions al personal de neteja per millorar aquest aspecte i que s’intentarà facilitar mascaretes al personal d’interior que treballin el cap de setmana.

UGTPRESONS manifesta preocupació pel risc de contagi del personal que treballa a les oficines donat que hi ha espais reduïts amb un mínim de quatre treballadors, tot i això, la direcció manifesta que s’estan complint les directives establertes pel centre directiu consistents en l’ús de la mascareta i les pantalles de metacrilat.

REVISIÓ PROTOCOL SEGURETAT EN CASOS DE REGRESSIÓ DE GRAU

La direcció del centre ha elaborat un protocol nou d’actuació en casos de regressió de grau i altres situacions compromeses, el qual serà posat en pràctica durant els tres mesos vinents susceptible de ser millorat amb observacions de qualsevol professional del centre.

SITUACIÓ DEL MANTENIMENT DE LES INSTAL·LACIONS DEL CENTRE

El gerent informa que s’estan executant actuacions de millora tant en la seguretat com de la supervisió i bon funcionament de l’equip de càmeres de seguretat del centre, ja que actualment hi ha càmeres no operatives. De la mateixa manera, s’està valorant el funcionament i la utilitat de les portes d’accés per dotar d’una seguretat afegida.

Els problemes d’humitats generalitzats a diverses estances del centre s’estan intentant solucionar impermeabilitzant els teulats on es produeixen aquestes filtracions. Es recorda que aquestes deficiències duren mesos sense actuació.

Accidentalment, ja fa tems, es va espatllar una caixa de punts de xarxa al despatx de funcionaris, la qual està pendent de reparar, a tal efecte s’ha parlat de canviar la ubicació de l’extintor que està just a sobre perqué entorpeix el pas a les persones.

Es comenta la problemàtica que envolta l’arc detector de metalls i que s’ha de solucionar urgentment, ja que alguna persona desconnecta aquest aparell a causa de a la fressa que desprèn, perqué el sistema és resseteja i per aquest fet fa soroll, el que crea un problema de seguretat i funcionament. Des d’aquesta nota informativa, UGTPRESONS fa un comunicat a tota la plantilla recordant que aquesta eina és imprescindible per garantir la seguretat i el bon funcionament del centre. De la mateixa manera, es requereix a la direcció del centre que la supervisió i manteniment d’aquest aparell s’intensifiqui a fi d´evitar problemes tècnics de cap mena.

OBERTURA I AFECTACIÓ DEL CENTRE EDUCATIU DE MENORS EN UN EDIFICI DEL NOSTRE CENTRE

La direcció ens informa que al març del any vinent, el CP Obert de Girona compartirà seu, concretament l’edifici de l’antiga Secció Oberta, amb el Centre Educatiu Montilivi. Es preveu que hi hagin internats 10 menors susceptibles d’ampliar-se a 16 en un futur.

Al COGI, se li ha demanat per part del centre directiu que, proveirà de serveis (aigua, llum i gas) així com servei de manteniment i accés informàtic al mateix servidor del nostre centre.

El personal afectat del COGI que farà extensiu els seus serveis a l’esmentat centre educatiu, serà el personal de manteniment i l’ EIET del centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca