Greu incident al M5

CODI 2 AL MÒDUL 5UGTPRESONS us informa que aquest dijous un intern ubicat al MR05 amb varis expedientes disciplinaris per protagonitzar actes violents amb resistència activa, ha provocat un nou incident quan ha començat a cridar contra els funcionaris que es trobaven en el vestíbul del departament després d’haver-li ordenat reiteradament que marxés cap al pati per evitar que parlés amb l’economater, ja que l’havia intimidat i amenaçat pel matí.

Posteriorment, aquest intern es va encarar novament contra els funcionaris fins al punt d’amenaçar-los, cosa que va provocar que fos portat a entre cancells.

Un cop allí, l’intern va forcejar amb ells amb molta violència, provocant la caiguda a terra de tots els funcionaris fins que finalment van aconseguir la seva reducció, i, posterior trasllat al departament especial.

En el mateix moment que es duia a terme aquesta actuació, els funcionaris que es trobaven dintre del mòdul han viscut una situació d’extrema gravetat, ja que després d’aïllar la sala de dia i tancar la porta que dona accés al pati, un nombre important d’interns s’hi varen concentrar davant per forcejar-la de forma molt agressiva i amb la intenció de trencar-la, i, així poder accedir a la sala de dia, tot això cridant consignes i incitant a la resta d’interns a l’aldarull col·lectiu, provocant l’activació d’un CODI 2.

Des d’UGTPRESONS demanem que la Direcció del centre actuï amb la màxima fermesa contra aquests interns i prengui les mesures necessàries per evitar la repetició d’uns fets que han provocat la baixa laboral de 4 funcionaris, als qui desitgem una ràpida recuperació.

També volem ressaltar la gran professionalitat de tots els funcionaris que van intervenir en aquest incident i que una altra vegada han sabut resoldre satisfactòriament la greu situació creada per aquests interns alguns d’ells amb varis antecedents d’agressions, coaccions i amenaces.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca