Propera convocatòria de Comissions de Serveis

En la reunió mantinguda aquest matí amb l’Administració, ens han informat que cap a mitjans de febrer tenen previst publicar un nou “concursillo” de Comissions de Serveis.

Tot i que el nombre de places total encara està per determinar, ara per ara podem confirmar que s’oferiran 21 vacants de personal que ha guanyat plaça al concurs de trasllats estatal i 8 més per altres motius (jubilacions, defuncions i d’altres).

Les 21 places confirmades distribuïdes per centre són:

  • CP Brians 1: 3 GSI
  • CP Brians 2: 2 GSI i 1 GAMP
  • CP Ponent: 1 TMO
  • CP Quatre Camins: 3 GAMV
  • CP Puig de les Basses: 1 Encatregat d’Àrea
  • CP Lledoners: 1 GAMV i 1 GSI
  • CP Mas d’Enric: 4 GAMV, 3 GSI i 1 CUSI

UGTPRESONS hem aconseguit també que es pugui optar als llocs de Gsi que es generin en resultes pel moviment dels funcionaris que passin a ocupar un d’aquests 21 llocs, de manera que també podreu marcar totes les caselles de llocs de Gsi que apareguin quan es publiqui la convocatòria, indicant l’ordre de preferència de totes aquelles que us puguin interessar.

Restaran per confirmar les vacants per Centre de les 8 generades per altres motius.

A més a més l’Administració ens ha informat que pròximament es generaran 12 llocs més a cobrir, a part de les 29 vacants oferides en comissió de servei, que corresponen al personal que començarà l’acadèmia tant del cos de Mossos com de Policia Local. Aquestes 12 places l’Administració les vol oferir en substitució durant el període d’acadèmia (aproximadament tres mesos), per a posteriorment acabat aquest període, treure-les com a vacant. UGTPRESONS hem demanat que s’incloguin ja a l’oferta de places de Comissions de Serveis d’aquest mes de febrer, ja que és molt probable que aquests 12 companys no tornin a Serveis Penitenciaris.

L’Administració s’ha compromès a estudiar la nostra petició i a donar-nos resposta ben aviat.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca