Acte públic presa possessió (JU029)

A les darreres hores han circulant diverses informacions relacionades amb la suspensió de l’acte públic de presa de possessió dels nous funcionaris del cos d’educació social, així com de la fórmula que l’administració faria servir per recol·locar els interins.

UGTPRESONS ens hem adreçat als màxims responsables del Departament de Justícia i, després d’obtenir informació contrastada, us volem comunicar el següent:

PUBLICACIÓ D’UN NOU ACORD DEL TRIBUNAL

Demà divendres es reunirà el Tribunal del procés selectiu i farà públic un nou acord que substituirà el publicat aquest mateix dilluns. El motiu és que s’han detectat errades en alguns participants i seran subsanades d’ofici pel propi Tribunal.

NOVA DATA DE L’ACTE PÚBLIC DE TRIA DE PLAÇA DE L’OPOSICIÓ

Finalment, aquest no es durà a terme el dia 4 de març tal i com estava inicialment previst i es preveu que es realitzi la setmana del 22 de març.

Els motius de l’endarreriment fins a aquella setmana són principalment que el termini de presentació de la declaració responsable finalitza el dia 19 i que l’espai on s’ha de fer l’ocuparà la Funció Pública durant diverses jornades.

No obstant, l’1 de març tots els aspirants rebran un comunicat amb la relació de places vacants i amb el que podran fer la seva elecció de places.

La publicació al DOGC dels nomenaments es preveu que es pugui fer a finals del mes de març. El cessament i presa de possessió del lloc definitiu es farà dies després, ja en el mes d’abril, per fer-ho coincidir tot amb l’acte de recol·locació dels interins que siguin cessats i que així no estiguin ni un sol dia sense contracte.

PUBLICACIÓ DEL LLISTAT DE “SUSPESOS” DE L’OPOSICIÓ

Avui s’ha publicat, sense avís, un llistat d’aspirants suspesos ordenats per DNI que ha generat polèmica als centres ja que semblava que podia tenir alguna cosa a veure amb la recol·locació dels interins.

L’Administració ens ha confirmat que no té res a veure amb l’acte de recol·locació dels interins, ja que en aquest llistat també apareixen participants suspesos que ni tan sols treballen a la Generalitat.

Segons l’Administració s’ha fet públic per donar resposta general a múltiples sol·licituds individuals de participants que havien suspès i que volien saber “oficialment” la seva nota.

FÓRMULA DE RECOL·LOCACIÓ D’INTERINS

També s’ha difós que la fórmula definitiva de recol·locació seria la que va proposar l’Administració el passat 12 de febrer, o sigui 2 blocs. El 1r integrat amb els que hagin tret més de 12 i el 2n amb els de menys de 12.

L’Administració ha negat rotundament que això sigui definitiu i, malgrat que UGTPRESONS hem insistit en fer un ranking ordenat exclusivament per antiguitat, ens ha informat que encara no havia decidit quin criteri establirà, però que si finalment decidís aplicar una nota de tall, aquesta no seria un 4.

Pel que fa a l’acte estricte de recol·locació dels interins, aquest es farà amb el mateix sistema que l’utilitzat per a l’elecció de places dels participants en l’oposició.

Els interins hauran de fer una tria prèvia d’entre les vacants que alliberin o no ocupin els nous funcionaris i, amb posterioritat, seran convocats a un acte públic online.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca