Educadors: concurs de trasllats i recol·locació d’interins (JU029)

ES COMENÇA A VEURE LA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL

Després més de 20 mesos des que es va fer l’única prova del procés selectiu d’educadors socials, finalment aquests companys podran ser nomenats funcionaris de carrera.

Serà el proper dia 4 de març quan es farà l’acte públic d’elecció de places, el desenvolupament del quals serà el següent:

Acord del Tribunal:

  • Es publicarà els dies 23 o 24 de febrer amb la proposta de nomenament dels 270 participants que han superat el procés.
  • L’Acord contindrà un link al que s’hauran de dirigir els interessats per escollir les places.
  • Hi trobaran un “excel” amb tots els centres de treball de l’àmbit d’execució penal amb indicació del nombre de places vacants existents.
  • L’interessat l’haurà d’omplir per ordre de preferència i l’haurà d’enviar dins del termini que s’indiqui.

Acte Públic d’elecció de places:

  • Es durà a terme el dia 4 de març en una sala del Districte Administratiu amb capacitat per a 25 persones i serà retransmès per streaming pel canal de Youtube.
  • Es farà al llarg de tot el dia, en horari encara sense concretar, i previsiblement al matí s’adjudicaran les 190 primeres places.
  • Es visualitzaran a la pantalla les eleccions de tots els participants, així com les places que es van assignant i les que continuen en joc.
  • S’oferiran absolutament totes les places vacants no reservades que hi ha a l’àmbit d’execució penal. No s’han concretat dades però calculem que s’acostarien a les 400.
  • Assignaran primer les vacants que estiguin sense ocupar i després les ocupades, de manera que, en aquest darrer cas, primer s’adjudicarà el lloc que estigui ocupat per l’interí menys antic i així successivament.
  • Els aspirants que han aprovat l’oposició, però actualment estan ocupant llocs d’interinatge en d’altres cossos, i vulguin continuar en aquests llocs, triaran plaça, però en no ocupar-la efectivament s’oferirà en comissió de serveis al següent de la llista.

Publicació al DOGC:

  • Es produirà al llarg del mes de març.

Pel que fa al concurs de trasllats d’educadors la Junta de Mèrits té previst reunir-se el proper dilluns dia 15 i publicar la resolució el 18 de febrer.

RECOL·LOCACIÓ DELS INTERINS CESSATS

L’Administració ens ha presentat avui una nova proposta de recol·locació dels interins que es vegin afectats per les resolucions tant de l’oposició com del concurs de trasllats que UGTPRESONS hem tornat a rebutjar.

Recordem que la intenció inicial de l’Administració era la de recol·locar-los per ordre de nota del primer exercici sense tenir en compte l’antiguitat, de forma que un interí amb 10 mesos d’antiguitat que hagués tret un 8 (la màxima puntuació era de 30), seria recol·locat abans que un interí amb 18 anys d’antiguitat que hagués tret un 7.

En aquesta nova proposta, l’administració dividiria en 2 grups als interins que no van aprovar el primer examen. Un primer grup integrat pels que van treure més de 12 punts i un segon amb els que van treure menys de 12 punts. Posteriorment els aniria recol·locant tenint en compte l’antiguitat dins de cada un d’aquests grups.

UGTPRESONS considerem que aquesta nova proposta fins i tot podria empitjorar l’anterior ja que concretar una puntuació mínima que determini qui està en un grup i qui en un altre, sense cap argument sòlid que la sostingui (perquè 12 i no 10 o 8), fa que continuem sense poder acceptar-la.

UGTPRESONS hem reiterat que la recol·locació dels interins havia de produir-se per estricta antiguitat, sense tenir en compte notes que, recordem, no han servit per superar la prova.

A falta d’acord l’Administració ha manifestat que establiria un sistema de recol·locació i que ens n’informaria. Esperem que recapacitin i no provoquin més malestar uns interins que ja tenen prou a passar per aquest mal tràngol.

També ens ha comunicat que totes les publicacions a ATRI de places d’educadors han estat suspeses per tal de tenir més “forats” per recol·locar als interins que cessin.

OPOSICIONS JURISTES

L’Administració ens ha comunicat que tenen intenció de començar a negociar les bases del procés en els propers dies ja que la seva intenció és complir amb el calendari que tenen previst i que, recordem, faria que es convoqués el procés abans de l’estiu.

OPOSICIONS TÈCNICS ESPECIALISTES

En relació a aquest procés, ens informen que el text de les bases està a Funció Pública i estan a l’espera que s’aprovi per poder publicar-lo el més aviat possible.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca