Convocades 35 places en comissió de serveis

Tal i com ja us vam informar el passat 22 de gener, avui s’ha publicat el “concursillo” per ocupar en comissió de serveis les places que s’han anat generant al llarg dels últims mesos.

Finalment, seran 35 els llocs vacants que s’oferiran, dels quals 23 corresponen a vacants reservades i 22 a vacants pures. A més s’ofereix 1 plaça de GSI en resultes del centre penitenciari de Joves per tal de poder cobrir les vacants reals de GSI que s’arribin a generar en aquest centre en els propers mesos.

Les places que s’ofereixen són les següents:

  • CP Brians 1: 6 vacants reservades de GSI.
  • CP Brians 2: 3 vacants reservades de GSI i 1 vacant reservada de GAMP de tarda.
  • CP Joves: 1 vacant reservada de GAMV de matí i 1 resulta de GSI.
  • CP Lledoners: 1 vacant reservada de GSI, 1 vacant reservada de GAMV de cap de setmana i 1 vacant pura de GAMP de matí.
  • CP Mas d’Enric: 1 vacant reservada de GSI, 3 vacants pures de GSI i 4 vacants pures de GAMV, 2 de cap de setmana, 1 de matí i 1 de tarda.
  • CP Ponent: 4 vacants reservades de GSI i 1 vacant pura de GAMV de matí.
  • CP Puig de les Basses: 1 vacant reservada de GSI i 1 vacant pura de GSI.
  • CP Quatre Camins: 3 vacants reservades de GSI, 2 vacants pures de GAMV, una de cap de setmana i l’altre de matí, i 1 vacant reservada de GAMV de cap de setmana.

Heu de tenir en compte que amb els participants d’aquest concursillo s’elaborarà un llistat per antiguitat que servirà per cobrir les vacants o vacants reservades que es vagin generant fins al 31 de desembre de 2021, de manera que qui no participi no tindrà opció a cobrir les vacants que es vagin generant.

UGTPRESONS hem aconseguit que, de nou, les places d’àrea mixta vinguin acompanyades amb l’horari, de manera que els companys que s’hi interessin saben l’horari que hauran de fer i evitarem “sorpreses”.

La durada de la comissió de serveis és fins que es produeixi la provisió definitiva per concurs de trasllats o per retorn del titular al lloc reservat.

Els interessats heu d’entrar al següent enllaç, introduir usuari i contrasenya i seguir les instruccions que s’indica:

https://espai.justicia.gencat.cat/Execucio-penal/Pagines/default.aspx

Per últim informar-vos, que el canvi al nou lloc de treball està previst que es produeixi el proper 1 d’abril.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca