Oposicions Tècnics Especialistes (intensiu)

Curs 100% Online acompanyat de classes virtuals

El passat mes de novembre es va publicar al DOGC l’Oferta d’Ocupació Pública d’aquest 2020 que confirmava l’assignació de 255 places per al cos de Tècnics Especialistes, grup de Serveis Penitenciaris.

UGTPRESONS volem continuar donant el millor servei als nostres afiliats i afiliades, i part important d’aquest servei és oferir una formació de qualitat i adaptada a les circumstàncies actuals que marca la crisi sanitària.

És per això que UGTPRESONS obrim un nou CURS INTENSIU de preparació d’Oposicions per al Cos Tècnic d’Especialistes, 100% OnLine i amb classes virtuals de suport, que començarà el pròxim dia 17 de febrer i finalitzarà el dia 31 de maig de 2021.

Les classes virtuals, que tindran una durada de tres hores, s’impartiran setmanalment els dimecres en horari de matí, de 10 h a 13 h.

Si estàs interessat en inscriure’t ho podràs fer a partir de l’1 de febrer a la webwww.forumformat.com.

El curs es podrà pagar de cop o de manera fraccionada mensualment. Pots consultar la metodologia del curs, el seu contingut i els preus per a afiliats i no afiliats al cartell que t’adjuntem.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca