Eleccions al Parlament 14F

PERMISOS I DRETS DELS TREBALLDORS PENITENCIARIS

PERMIS PER EXERCIR EL DRET A VOT PRESENCIAL

Es disposarà d’un permís de com a màxim 4 hores dins de la jornada laboral que variarà en funció de la coincidència d’hores de la jornada de treball amb l’horari d’obertura dels col·legis de la següent manera:

  • Permís de 2 hores, quan la coincidència de la jornada de treball amb l’horari d’obertura dels col·legis és de més de dues hores i menys de quatre. En aquest cas en tindria dret el personal de Règim Interior que faci nit el mateix dia 14 defebrer.
  • Permís de 4 hores, quan la coincidència de la jornada de treball amb l’horarid’obertura dels col·legis és de 4 o més hores.
  • No es concedirà permís, quan la coincidència de la jornada de treball amb lhorari d’obertura dels col·legis sigui com a màxim de dues hores.

En cas de gaudir d’una jornada reduïda, el permís al que es tindrà dret es reduirà proporcionalment.

PERMÍS PER SER MEMBRE DE LA MESA ELECTORAL O INTERVENTOR

Els membres de mesa electoral o interventors que no gaudeixin del descans setmanal el dia de les eleccions, tenen dret a un permís que correspon a la jornada completa del dia de les eleccions i, a més, a les cinc primeres hores de la jornada laboral del dia immediatament posterior.

Si els membres de mesa electoral o interventors gaudeixen del descans setmanal el dia de les eleccions, tindran dret al permís només de les cinc primeres hores de la jornada laboral de l’endemà de les eleccions.

JUSTIFICANTS DE VOTACIÓ

S’haurà de presentar justificant acreditatiu d’haver votat, expedit per la Mesa Electoral corresponent.

VOT PER CORREU

UGTPRESONS ens hem adreçat a la Secretaria demanant que tots aquells que treballin el dia 14 de febrer i decideixin exercir el dret al vot, però per correu, tindran dret a gaudir d’un dia sempre que s’acrediti mitjançant justificant acreditatiu.

Salut!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca