Nou atemptat contra el nostre honor

UGTPRESONS DEMANEM UN BOICOT A LA TENDENCIOSA ENQUESTA ELABORADA PEL SÍNDIC DE GREUGES

La tendència que determinades organitzacions mostren des de fa anys posant constantment en el punt de mira l’excepcional i fonamental tasca que fem els professionals penitenciaris ja ni ens sorprèn i, fins i tot, ni ens importa.

I comprovar com altes institucions del nostre país designades pel Parlament de Catalunya qüestionen la nostra feina de manera periòdica, tot i que sí ens molesta, malauradament tampoc ens provoca sorpresa.

Però el que SÍ ens provoca un rebuig total és quan la nostra pròpia administració penitenciària, amb la Consellera de Justícia i el Secretari de Mesures Penals al capdavant, i amb la col·laboració necessària i servil de les direccions dels centres, s’alinea amb aquesta corrent i atempta contra l’honor de tots els professionals penitenciaris.

I la nova mostra és la distribució entre els interns d’una enquesta elaborada pel Mecanisme Català de Prevenció de la Tortura juntament amb el Síndic de Greuges, amb la que se’ls demana que avaluïn l’impacte que està suposant entre ells la pandèmia, amb el següent encapçalament absolutament gratuït i innecessari:

ENQUESTA SÍNDIC

Molt probablement aquesta enquesta té una finalitat estadística i de recollida de dades anònimes i veraces, però introduir-la amb una frase altament provocadora fa que UGTPRESONS la considerem “repulsiva”, a banda d’invàlida, ja que neix intoxicada per un encapçalament tendenciós que probablement mediatitzarà la resposta dels interns.

I si, a sobre, la pretensió és que siguem nosaltres els que la repartim entre els interns no deixa de ser kafkià.

UGTPRESONS fem una crida a tots els professionals penitenciaris a NO distribuir aquesta enquesta, i que siguin els organismes i institucions que la promouen, juntament amb la Consellera i el Secretari de Mesures els que la reparteixin.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca