Concursillo Comissions de Servei

S’acaba de publicar el llistat d’admesos amb l’antiguitat en dies i el llistat d’exclosos, amb el motiu d’exclusió, del procés per ocupar 35 llocs de treball vacants o vacants reservats en comissió de serveis.

Pots consultar aquest llistats als PDF adjunts o al següent enllaç:

https://espai.justicia.gencat.cat/Execucio-penal/Persones/treballar-ep/Pagines/comissio-serveis-tecnics-esp-sp.aspx

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca