Demanem vacunació immediata de tot el personal +55anys

Sr. Amand Calderó
Secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima
C/ Foc 57, 08038 – Barcelona

Benvolgut,

Com vostè és coneixedor, a la reunió d’ahir del Consejo Interterritorial, que està integrat per representants del Ministerio de Sanidad així com els representants de Salut de les diferents comunitats autònomes, es va aprovar l’ús de la vacuna ASTRAZENECA entre la població general d’entre els 55 i els 65 anys.

En aquesta reunió els representants de la nostra Conselleria de Salut van demanar no només la vacunació dels ciutadans inclosos en aquesta franja d’edat, sinó l’eliminació de qualsevol límit d’edat.

Aquest contundent posicionament obliga ara al Departament de Salut a traslladar les seves demandes en fets i, per tant, no pot haver-hi cap impediment per a que es comenci a vacunar urgentment i a protegir els professionals penitenciaris inclosos en aquesta franja d’edat.

Compartirà amb nosaltres que la participació generalitzada dels treballadors penitenciaris a la campanya de vacunació de menors de 55 anys ha estat molt positiva i demostra l’alt grau d’implicació i col·laboració que tenen, però el fet de deixar fora els 1.381 professionals penitenciaris majors d’aquesta edat impedeix que la puguem qualificar d’exitosa.

UGTPRESONS ja hem advertit en diferents oportunitats que només una campanya massiva, ràpida i àgil de vacunació de tots els professionals penitenciaris permetria minimitzar i eradicar, el nefast impacte que està tenint a tots els centres penitenciaris un virus, i aquest objectiu no s’assolirà mentre no aconseguim la tan necessària immunitat de grup que requereix el nostre àmbit.

És el moment doncs d’actuar amb rapidesa i vacunar urgentment als nostres professionals penitenciaris inclosos en aquesta franja d’edat.

Per això, com a responsable del sindicat majoritari a les presons catalanes, li demano donar les instruccions oportunes per a l’inici immediat de la vacunació de tots els professionals penitenciaris majors de 55 anys.

Atentament,

Xavier Martínez Martí
Responsable del Sindicat Professional de Presons de la UGT de Catalunya

Barcelona, 23 de març de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca