Enèsima proposta de nomenament i vacants (JU029)

PUBLICADA L’ENÈSIMA (I ESPEREM QUE DEFINITIVA) PROPOSTA DE NOMENAMENT I DETALL DE VACANTS PER CENTRES DE TREBALL

El Tribunal de l’oposició ha fet públic aquesta tarda un nou llistat amb la puntuació definitiva que inclou ara tres decimals del llistat de mèrits per resoldre els empats que apareixien al llistat publicat aquest dimecres.

L’Acord incorpora el detall de llocs vacants per centres de treball, que sumen un total de 411 places (407 vacants i 4 llocs provisionals) i informa que en breu s’anunciarà el sistema per fer l’elecció de preferència de places.

Per últim, segons fonts del Departament, l’acte públic es farà la tarda de dijous 25 i i el mati del 26 de març i es podrà seguir en directe als espais que les direccions habilitaran a cada centre penitenciari.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca