Nova proposta de nomenament (JU029)

El Tribunal de l’oposició ha fet públic avui un nou Acord de Resolució del procés en detectar errades que afectaven a alguns participants i que les noves dates de l’acte públic d’elecció de places seran el 25 i 26 de març.

Es preveu que durant aquesta mateixa setmana es faci públic el link que redirecciona a la graella de places que s’ofereixen.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca