L’Administració trenca l’Acord de bases del concurs oposició de Tècnics Esp.

REUNIÓ GRUP DE TREBALL 26 DE MARÇ

L’Administració, després d’una exposició on ha indicat que, després de rebre el preceptiu informe no vinculant de Funció Pública i un informe jurídic on s’indica que fins i tot hi ha alguna sentència del Suprem que validaria l’exempció de les proves físiques, ha plantejat saltar-se per complet l’acord sobre les bases del 28 de gener passat, que eximia de les proves físiques a tot aquell personal interí que prestés serveis anteriors a les últimes proves del CAR del 2017 i també aquell que en algun moment havia fet alguna prova física en qualsevol procés selectiu, i ha manifestat que per seguretat jurídica reintroduirà les proves físiques en l’oposició.

CCOO, UGT, CSIF i CATAC ens hem oposat per complet i en bloc, manifestant tots de manera unitària que s’ha de respectar l’acord del 28 de gener, i hem argumentat que, en tot cas, acceptaríem introduir la supressió completa de les proves físiques, fent desaparèixer així qualsevol problema legal.

CCOO, UGT, CSIF i CATAC també hem recordat a l’administració que el curs selectiu en si mateix ja inclou una capacitació física de facto a través de la realització d’aquest, ja que preveu formació i capacitació en totes les GAPs, la qual cosa al seu torn avala la completa eliminació de les proves físiques.

CSCrenunciant per complet a la unitat sindical i col·locant-se una vegada més del costat de l’administració, perjudicant a tot el col·lectiu d’interins, ha manifestat que ells sí que acceptaven la realització de proves físiques, permetent a l’administració declarar que amb un sindicat a favor ja se sentien legitimats per a reintroduir-les.

Aquesta reintroducció de proves físiques per part de l’administració en unió estreta amb CSC, només pot tenir com a conseqüència la massacre del col·lectiu d’interins, un col·lectiu envellit i desgastat en la lluita diària en els centres i als quals ara l’administració condemna en base unes proves físiques dissenyades per a llançar- los a l’abocador, com a roba vella de la qual prescindir en favor d’una altra nova.

Companys interins, CCOO, UGT,CSIF i CATAC ens oposem a les proves físiques en les oposicions de tècnics especialistes, i no claudicarem en la defensa dels vostres drets, però per a aconseguir-ho caldrà lluitar primer, i sense lluita mai hi haurà victòria!

Companys i companyes interins, CCOO, UGT, CSIF i CATACcomptem amb vosaltres per les futures mobilitzacions i/o accions que calguin perquè l’Administració compleixi l’Acord o elimini les físiques.

I CALDRÀ CRIDAR-HO JUNTS, BEN ALT I CLAR!!

Contra una administració que us menysprea i us ataca, que oblida tot el que heu fet durant molts anys i que ignora i liquida els vostres drets, que tan bé us heu guanyat! MOBILITZA’T!

En breu us informarem de les futures accions a prendre.

PRP

La negociació fa setmanes que està encallada. Davant la proposta del “NOU” complement plurianual que substituís al PRP, que volia aplicar l’Administració, ja van dir que no ho podíem acceptar per diversos motius, però sobretot pel fet que pretenien fer servir els diners de la nostra “Bufanda” (que començarem a recuperar aquest 2021), per fer front a la nova partida destinada a aquest complement.

Recordem que la nostre proposta de PRP anava en la línea de que les quantitats econòmiques descomptades als treballadors que no compleixin amb el programa havien de distribuir-se entre els que sí que ho fessin, a més d’incorporar nous supòsits que no descomptarien.

Doncs bé, l’Administració, manifesta que ja no hi ha temps per engegar aquest nou complement, a conseqüència de l’escenari polític actual i hem optat per prorrogar el PRP amb les mateixes condicions i requisits que tenim actualment durant un any mes, i reprendre les negociacions per a la creació d’un nou complement més endavant.

En aquest sentit l’Administració manifesta que enviarà a la propera Comissió de Retribucions del Departament de Economia la proposta de pròrroga de l’actual PRP durant l’any 2021

JUBILACIÓ ANTICIPADA

El passat 17 de febrer ens van presentar oficialment l’Informe del Grup de Treball per l’estudi de la Jubilació Anticipada dels cossos penitenciaris, i només restava determinar petit serrells, com per exemple els anys necessaris per optar a aquesta jubilació.

L’Administració volia enviar ja a Madrid l’informe tècnic i nosaltres, la part social, els hem insistit en que abans hem de negociar aquets petits serrells.

Finalment s’arriba a l’acord de que properament l’administració ens presentarà la seva proposta per tal de començar a negociar, abans de enviar l’informe a la Seguretat Social.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca