Oposicions Educadors Socials (JU029)

Aquest matí s’han publicat les la informació relativa a la presentació de l’odre de preferències per a l’assignació de llocs de treball de la convocatòria per a l’accés al cos de Diplomatura, Educació Social, àmbit funcional d’execució penal JU029 al següent enllaç: 

http://justicia.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/oposicions-educadors-socials

És important llegir primer les instruccions per emplenar l’Excel que s’ha de presentar.

Recordeu que el termini de presentació de l’Excel és del 10 al 15 de març de 2021, ambdós inclosos.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca