Resultat proves del concurs comandaments (JUS/014/2019)

Aquest matí la Junta de Mèrits i Capacitats de la Convocatòria del concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament i singulars de l’àmbit de règim interior i administratiu dels centres penitenciaris de Catalunya (convocatòria de provisió núm. JUS/014/2019), ha publicat els resultat de la prova escrita dels llocs corresponents a Cap de Serveis i Crimo, així com els enunciats i les respostes esperades de les proves.

Accediu a tota la informació obrint el document adjunt:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca