Exigim la immediata vacunació de la 2a dosis d’Astrazeneca

En el dia d’ahir l’Agència Europea dels Medicaments es va pronunciar sobre l’aturada del subministrament de la segona dosis de la vacuna Astrazeneca a les persones que ja portaven una dosi quan aquesta es va posar en dubte, arran d’alguns casos de trombes.

La conclusió a la qual han arribat és clara:

després d’estudiar altres opcions possibles recomanem completar l’administració de la segona dosi de la vacuna d’Astrazeneca en adults de tots els grups d’edat, amb la segona punxada entre 4 i 12 setmanes després de la primera”.

Arran d’aquest pronunciament fet ahir per l’Agència Europea dels Medicaments UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb la Secretaria per exigir que de forma immediata es reprengui la vacunació de la 2a dosi a tots els professionals penitenciaris, que ja hagin rebut la primera dosi.

Recordem que la setmana vinent es compleixen els terminis recomanats d’administració de la vacuna, que és preferiblement d’unes 10 o 12 setmanes entre la primera i la segona dosis.

També els hem exigit la vacunació de la primera dosi per a les persones que per qualsevol motiu (baixa, permisos, etc.) no ho haguessin pogut fer en el seu moment i vulguin de manera voluntària vacunar-se ara.

UGTPRESONS insistirem perquè l’Administració compleixi amb les seves obligacions de manera immediata i aquesta setmana vinent es reprengui el subministrament de les vacunes a tots el Centres Penitenciaris.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca