Informació concursillo Comissions de Servei

UGTPRESONS us informem que les incorporacions resultants de la resolució del concursillo de comissions de servei es van produir amb efectes d’1 d’abril. A la reunió mantinguda avui mateix amb l’Administració ens han facilitat les següents dades que us passem a detallar.

Per ocupar les 35 places oferides es van presentar un total de 283 sol·licituds, de les quals van ser admeses 279 finalment.

De les 35 places que es van publicar n’hi ha 2 que ningú va demanar, concretament 1 GAMV tarda a Mas d’Enric i un altre de matí a Quatre Camins, que s’han ocupat per interins.

Als moviments per ocupar aquests 35 llocs de treball s’han de sumar les 35 resultes i, 8 places que han afegit per diferents motius (2a activitat, jubilacions i promoció a Cusi). Això dóna un total de 76 places que finalment s’han vist afectades pel concursillo.

Aquestes assignacions s’han fet per estricte ordre d’antiguitat dels participants en el procés, d’acord amb el llistat d’admesos que ja us vam enviar.

UGTPRESONS us recorda que en el procés d’assignació de les resultes, els Gamv, Gamp i Go que s’han generat a alguns centres s’ofereixen únicament entre els treballadors del centre on s’han produït. Quant als nous llocs de GSI que s’hagin generat s’assignen d’entre tots els participants.

Us recordem que el llistat amb els participants d’aquest concursillo ordenats per antiguitat, servirà per cobrir les vacants o vacants reservades que es vagin generant fins al 31 de desembre de 2021.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca