Nou èxit jurídic d’UGTPRESONS

El Jutjat d’Instrucció 5 de Martorell absol d’un delicte de lesions 4 funcionaris del CPBrians 2 denunciats a través del Sirecovi

El Jutjat d’instrucció número 5 de Martorell ha dictat sentència absolutòria en un procediment penal per un delicte de lesions contra quatre funcionaris, 3 d’ells afiliats d’UGTPRESONS, del Centre Penitenciari Brians 2, denunciats per haver agredit suposadament un intern.

Novament els serveis jurídics d’UGTPRESONS  han assistit els nostres afiliats, en aquest cas del Centre Penitenciari de Brians 2, i han exercit des de l’inici la seva defensa judicial. I novament veiem com després d’una denúncia per una suposada agressió, la presència de l’Advocacia de la Generalitat ha brillat per la seva absència i no ha comparegut en el procediment.

El que no ha fallat és que una vegada més la defensa de l’intern és exercida per personal de SIRECOVI, apèndix de l’Observatori del Sistema Penal i drets Humans, que aprofita qualsevol situació, sense importar la falsedat dels fets al·legats, per atacar el nostre col·lectiu impunement, com queda novament demostrat.

És lamentable que el Departament de Justícia deixi de defensar i protegir els seus treballadors en via judicial, no només pel fet de veure com som falsament denunciats, sinó també quan una i una altre vegada veiem com estaments com el SIRECOVIsistemàticament ataquen la professionalitat i l’honorabilitat dels nostres professionals gratuïtament.

Segons la sentència, però, queda desacreditada la versió dels fets de l’intern en la que denunciava una agressió de quatre funcionaris, 3 d’ells afiliats a UGTPRESONS, en tornar d’un permís de sortida.

Encara que el SIRECOVI va aportar un informe pericial i fins i tot el seu perit va deposar en l’acte de judici que la versió del denunciant era versemblant amb les lesions que ella va observar en el seu moment, les proves practicades a instàncies de la defensa dels funcionaris ha aconseguit desvirtuar la versió de l’intern i del seu perit, provocant per tant l’absolució dels quatre funcionaris acusats.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS no deixaran mai sols a les nostres afiliades i afiliats, segueixen i seguiran exercint la seva defensa tant en l’àmbit penal com en el disciplinari.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca