UGT demana la suspensió dels processos selectius pendents …

UGT demana la suspensió dels processos selectius pendents de publicació a l’espera de les imminents modificacions legislatives previstes

UGTPRESONS t’informa que ens hem adreçat a la Directora General de Funció Pública per demanar la NO CONVOCATÒRIA de cap procés selectiu més fins que no es publiquin les modificacions legislatives destinades a l’estabilització del personal interí que, previsiblement, anirien encaminades a facilitar realment la consolidació dels seus llocs de treball.

Aquesta petició afecta directament a la imminent convocatòria de les nostres oposicions de Tècnics Especialistes i a les de Juristes i Treballadors Socials.

Accedeix a tota la informació obrint el PDF.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca