Greu incident: agressió a dos funcionaris

Ahir dimecres al voltant de les 18:45 h es va produir un altre greu incident al nostre centre, quan en el trasllat d’un intern amb un protocol de seguretat que havia de canviar d’una planta a un altre del departament, desobedient ordres, es va aturar en una cel.la a parlar amb un altre intern. En reiterar-li l’ordre que continues i sense dir ni mitja paraula la va emprendre a cops amb els funcionaris que van haver d’activar un codi 2.

El resultat va ser que ambdós companys van haver de ser traslladats a la mútua per atendre’ls de ferides greus, i no cal dir-ho, desitgem que es recuperin el més aviat i millor possible.

UGTPRESONS demanem a la Direcció del Centre que revisi els protocols d’actuació i de seguretat del Departament de Salut Mental. No és acceptable que només dos funcionaris hagin de fer un trasllat d’un intern amb aquestes característiques de perillositat. Considerem que els responsables de Salut Mental, emparant-se sovint en criteris mèdics, prenen decisions que concerneixen directament a tota la plantilla del Centre, a la seva integritat i a la seva seguretat, i si cal, exigirem responsabilitats.

UGTPRESONS considerem que ha arribat el moment que la direcció del centre prengui decisions respecte a aquest departament i el seu funcionament. Igual que com a col·lectiu estem constantment fiscalitzats, i es posen en dubte les nostres actuacions, exigim que es respecti la nostra professionalitat, la nostra integritat i la nostra seguretat, i que es qüestionin aquests protocols del Departament de Salut Mental. La plantilla de Brians 2 no vol ni enfrontaments ni problemes, tot al contrari, treballem per evitar-los, però exigim a tothom el respecte a la feina que fem.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Brians 2

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca