Pròrroga del PRP per a l’any 2021

UGTPRESONS ens vam adreçar per escrit ahir tant a la Directora General de Funció Pública com a la Directora de Serveis del Departament de Justícia reclamant que abandonin els posicionaments oposats i contraris que mantenen actualment respecte la pròrroga del nostre PRP, que deixin de banda els “conflictes” interns que puguin tenir i que acordin la pròrroga del PRP per a aquest 2021 a la reunió que es celebrarà aquesta mateix matí de la Comissió de Despeses i Retribucions de Personal.

UGTPRESONS considerem indispensable buscar una alternativa per a un complement que any rere any provoca enormes debats i divisions d’opinió entre la pròpia administració i, com hem defensat i ho continuem fent, només podria passar per la seva integració al complement específic.

És per això que als escrits que hem adreçat als alts responsables dels dos organismes hem reclamat:

  1. Que es doni llum verda al compromís adquirit entre el Departament de Justícia i els sindicats representatius de prorrogar durant l’any 2021 el Programa de Rendiment Professional (PRP).
  2. Que s’enceti immediatament una negociació real, amb presència de tots els departaments competents, per a la integració del nostre PRP al complement específic ja a l’any 2022.

Esperem una resposta immediata a la nostra petició i que a la reunió d’aquest mateix matí es desbloquegi d’una vegada per totes la pròrroga del PRP i que el Govern de la Generalitat comenci a tractar els professionals penitenciaris com realment ens mereixem.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca