Segona dosis de vacunació

Confirmació del procés a seguir

Durant aquest passat cap de setmana van circular un seguit d’informacions en referència a la gestió de la 2a dosi de la vacunació, emeses en alguns casos per les mateixes direccions dels centres, sense que en tinguéssim coneixement i sense haver rebut en cap cas comunicació oficial al respecte, i que van causar molta confusió entre els treballadors de tots els centres penitenciaris.

UGTPRESONS ens vam posar immediatament en contacte amb la Subdirecció General de RRHH i Econòmics per demanar explicacions, que ens va traslladar que en cap moment es va facilitar aquesta informació i que avui dia 25 s’havia de mantenir una reunió amb Salut per rebre la informació necessària del procediment que caldrà seguir.

UGTPRESONS ja us va informar que el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut va confirmar la possibilitat que als menors de 60 anys vacunats amb AstraZeneca en primera dosi, poguessin escollir rebre la segona dosi de Pfizer o completar la pauta amb Astrazeneca, i així ho vam demanar a la secretaria.

Després que aquest matí s’hagi celebrat aquesta reunió, la Subdirecció ha emès un comunicat oficial als centres on detalla el procediment que caldrà seguir en col·laboració amb els serveis mèdics de cada centre i on, efectivament, es podrà escollir entre la vacuna de Pfizer i Astrazeneca.

En cas de vacunar-se amb Pfizer no caldrà notificar-ho. Els funcionaris que vulguin optar per vacunar-se amb Astrazeneca serà necessari que signin a partir d’avui mateix el consentiment informat que s’haurà de portar signat el dia de la vacunació. El document el teniu disponible a les oficines del vostre centre i al següent enllaç:

https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/V/vacuna-covid-19/materials/ciutadania-full-informatiu-segones-dosis.pdf

Aquest procés de vacunació va dirigit als qui es van vacunar el mes de febrer, començarà pels que ho van fer abans, i es farà al lloc on es va rebre la primera dosi, tret que s’hagi produït un canvi de centre de treball que es podran vacunar on actualment prestin servei.

Tot el procés ha de finalitzar el dia 3 de juny, per garantir el marge de 16 setmanes entre les dues dosis, i per això cada centre haurà de donar les instruccions necessàries per tenir una estimació de la gent que decideix vacunar-se amb Astrazeneca amb el corresponent consentiment informat i coordinar-se amb els serveis mèdics per garantir que tots els seus treballadors rebin la 2ª dosi abans de la data establerta.

Salut!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca