Signada la pròrroga del PRP pel 2021

Demà serà ratificada pel Govern en funcions de la Generalitat

Aquest matí a la reunió extraordinària de la mesa sectorial de negociació, s’ha acordat la pròrroga del nostre PRP fins al 31 de desembre de 2021. Demà mateix està previst que passi pel Consell Executiu i que el Govern acordi la citada pròrroga.

UGTPRESONS hem demanat que el pagament del primer trimestre es faci a la nòmina d’aquest mes de maig, com tenim acordat des de fa anys, ja que el fet d’haver d’esperar fins al dia 17 per tancar un acord ha estat únicament per culpa de l’administració. Ens han comunicat que estan intentant fer tots els tràmits necessaris perquè així sigui, però que si finalment això no fos possible, el pagament es faria al mes de juny amb tota seguretat.

A l’ordre del dia de la reunió el departament de Funció Pública va incloure una de les demandes que UGTPRESONS hem reclamant des de fa anys, que és la de l’inici de les negociacions per determinar les condicions d’integració del PRP al nostre complement específic. El subdirector general de Funció Pública ens ha comunicat que la comissió de retribucions i despeses de personal, integrada pels departaments d’economia i la mateixa funció pública, va acordar l’inici d’aquestes negociacions.

UGTPRESONS entenem que si economia i funció pública estan d’acord en la integració a l’específic del nostre complement, de cap manera el departament de Justícia pot ser un entrebanc per assolir aquest objectiu i arribar a un acord satisfactori en aquest sentit.

UGTPRESONS, coneixedors que el nostre departament no acostuma a facilitar-nos els acords i, independentment del color dels responsables que el dirigeixin finalment quan toqui asseure’s a negociar, advertim el dia d’avui que el fet que no s’arribi a un acord d’integració per culpa del departament de Justícia, no podrà significar en cap cas la desaparició del programa.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca