UGT sempre al costat de la plantilla

La secció sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners vol donar el seu suport als escrits dels Caps de Servei, CUSIs i plantilla del DERT davant la greu situació de seguretat que estem vivim els darrers mesos i que s’evidencia amb un constant augment d’agressions a funcionaris.

Per aquest motiu, ahir dia 19/05/2021 els sindicats representatius vàrem mantenir una REUNIÓ D’URGÈNCIA amb la Directora i Subdirectora d’Interior on vàrem exigir el que resumim a continuació.

  1. FER UNA REUNIÓ URGENT AMB REPRESENTANTS DEL DERT, per tractar els problemes de gestió d’aquest departament que ha culminat amb 5 funcionaris de BAIXA LABORAL en una setmana.
  2. QUE S’ASSEGUI AMB ELS CAPS DE SERVEI  i els transmeti la seva confiança i recolzament, ja que existeix POR en tota la plantilla degut a l’entrada en vigor de la nova Instrucció 2/2021 i a la continua obertura d’expedients sancionadors i informacions reservades.
  3. Creació d’un GRUP DE CRISI per analitzar les actuacions i corregir els errors que es puguin derivar de la resolució d’incidents greus, ja que pensem que és millorable la resolució d’incidents greus encapçalats per la Directora que han acabat amb la conducció d’interns
  4. Exigim una FORMACIÓ continua i de qualitat per a tota la plantilla que ha de ser impartida per personal qualificat i no carregar aquesta responsabilitat als CUSIs dels departaments.

Val a dir que el tarannà de la reunió i les bones paraules per part de la direcció van ser una constant, però NO tenim gens de confiança en que les coses puguin millorar.

La circular 2/2021 sembla pel seu redactat que l’ha escrit gent que no ha trepitjat un pati, gent que viu a la seva bombolla, gent que creu que els problemes amb interns violents i agressius es resolen amb unes cigarretes i unes trucades telefòniques.

DONDE NO SEPAS, NO TE METAS

Malauradament, creiem que el pitjor està per venir i no descartem, donades les circumstàncies un augment de les agressions a funcionaris i que algun company acabi realment malament.

Salut!!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners
Sant Joan de Vilatorrada 20 de maig de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca